Reactie plaatsen

Reacties

Joyce
2 jaar geleden

Sandra (Saartje) is een ontzettend warm en open persoon. Mijn kind voelde zich meteen thuis en welkom om te praten. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd om tot het probleem te komen waar aan gewerkt moest worden. Er werden tools aangereikt waar thuis en in het dagelijks leven mee geoefend konden worden. Dit had enorm veel effect. Van een somber en prikkelbaar kind hebben we nu weer een lachend zonnetje in huis.
Mocht het in de toekomst nodig zijn om weer even 'op te frissen' dan komen we absoluut terug! Alle lof aan Sandra.

Vicky
3 jaar geleden

Sandra voelt kinderen goed aan en maakt heel leuk contact met ze. Onze dochter voelde zich al snel thuis en zo kon Sandra haar leren begrijpen op een manier die wij niet altijd konden.

Voor ons was het heel fijn om even met een andere persoon (dan je naaste familie) die voldoende kennis en ervaring heeft te praten over de ontwikkeling van je kind en ons hierbij tips te geven. Daarnaast kreeg onze dochter ook allerlei tools waarmee ze direct aan de slag kon.

Een kindercoach is geen quick fix, maar geeft je zeker wel handvatten om samen met je kind verder te groeien. Zonder Sandra hadden we het inzicht minder snel gekregen en waren we misschien minder dedicated bezig met het zoeken naar een andere manier van omgang.

Kortom, we raden Sandra zeker aan als je het gewoon even niet meer weet.

Carina
3 jaar geleden

Sandra heeft ons zoontje heel erg geholpen om hem lekkerder in zijn vel te laten zitten en heeft ons nuttige tips gegeven hoe wij hem daarbij kunnen helpen. Sandra is een hele warme en lieve vrouw en ons zoontje gaat met veel plezier naar haar toe.

Jolanda
3 jaar geleden

Na een heftig jaar met ons gezin merkte wij dat onze zoon niet lekker in zijn vel zat. Hij was heel onzeker, snel boos en erg in zichzelf gekeerd.Wij vonden het ontzettend moeilijk om hem hierin te helpen en zo vonden wij al zoekende Sandra.
Onze zoon was vanaf het eerste moment vertrouwd en op zijn plek bij Sandra. De rust en het vertrouwen die zij uitstraalt is erg prettig en fijn. Hij kwam na elke sessie blij en enthousiast terug, ook thuis en op school zagen wij hem steeds meer opfleuren.
Het is zo fijn en goed om weer een blij kind thuis te hebben.

Marjonneke
3 jaar geleden

Sandra heeft onze dochter heel prettig begeleid. Ze heeft haar goede tools gegeven om zelf mee aan de slag te gaan en onze dochter voelde zich helemaal op haar gemak bij Sandra. Heel fijn!

Viviane
4 jaar geleden

Sandra maakt op een fijne manier contact en wint meteen je vertrouwen. Ook met pubers weet zij het gesprek op een goede manier aan te gaan, oprecht en zonder 'soft' over te komen stelt ze de juiste vragen die leiden naar het inzicht en/of de oplossing. "Sandra is heel aardig", zei mijn zoon, "ze heeft mij goed geholpen".

Trientje
4 jaar geleden

Sandra heeft een warm hart voor de kinderen en kan goed luisteren, je voelt direct een vertrouwensband. Ze is niet alleen een professional, maar heeft ook zelf de nodige ervaring met haar eigen kinderen en dat maakt dat ze heel veel begrijpt.

Antoinette
4 jaar geleden

Ik ervaar Sandra als een warm bad waar je instapt. Zodra je tegenover haar zit voel je dat ze oprecht contact met je maakt. Ze is een hele goede luisteraar, voelt direct waar je tegenaan loopt en neemt altijd je problemen serieus. Met kinderen weet ze, door veel ervaring, heel pedagogisch en warm om te gaan. Ieder kind zal zich bij Sandra al snel op zijn of haar gemak voelen.